Katthotellet

Välkommen till Lilla Katthotellet!

Under hösten/vintern kommer jag öppna upp mitt lilla katthotell, vilket jag länge har sett fram emot.

Jag har ett stort kattintresse och har fött upp några kullar av rasen Ragdoll och ställt ut en del.

Sälja djur var dock inte riktigt för mig så nu har jag bara sällskapskatter, två Ragdoll och en huskatt.

Här kommer finnas tre platser i stora rum och samtliga med tillgång till utegård. Måtten på rummen är 7 m2 + utegård 11,5 m2, så din katt bor på totalt 18,5 m2.

Katterna bor i eget hus frånskilda från hundarna. Eftersom jag endast har tre platser även för hund så är här lugnt och gemytligt.

Jag har också högra krav på att hundarna trivs och mår bra hos mig vilket innebär att detta är ett väldigt harmoniskt och tyst pensionat. Med andra ord blir katterna inte störda av hundarna.

Preliminärt kommer hotellet att öppna i början av december, lite beroende av hur lång handläggningstid Länsstyrelsen har. Så fort allt är godkänt och klart kommer jag att informera om det här.

Bokning av plats sker via telefon eller mail. Se under fliken kontakt.

 

Prislista/dygn

Minimidebitering 750 kr

1 katt 230 kr

2 katter 330 kr

3 katter 400 kr

4 katter 450 kr

Storhelger och röda dagar tillkommer 50 kr/dygn 

Avbokningsregler samma som för hund, se under fliken info/priser.

 

Lätt medicinering ingår i priset, dvs katt som är medgörlig och tar sin medicin utan större problem.

Katten ska vara frisk och fri från ohyra. Katter som får gå ut ska vara ohyresbehandlade och avmaskade minst en vecka innan incheckning. 

Katter med kroniska, ej smittsamma, sjukdomar tex njur- och hjärtproblem ska ha veterinärintyg på att de klarar av en pensionatsvistelse.

Mat tar varje husse och matte själv med sig eftersom jag tycker det är viktigt att katten äter det foder den är van vid, både miljöombyte och foderbyte kan annars röra upp kattens mage.

Alla katter ska vara grundvaccinerade och därefter vaccinerade årligen och katter över 6 månader ska vara kastrerade, för honkatter går det även bra med p-piller.

Katt utan giltigt vaccinationsintyg tas ej emot! 

En vistelse här innebär boende i ett stort härligt rum med tillgång till utegård med utsikt in i skogen, kattlåda, sand, hyllor och möbler att ligga i och på, klösställning, filtar, mat, vattenskål och sist men inte minst sällskap, lek, klappar, mys och kamning för de som gillar det.

Allt saneras noggrant mellan varje gäst och mellan rummen är det dubbla galler för att undvika smittor i så stor utsträckning det går.